Har man problemer med indeklimaet i sin bolig eller ønsker man sig et med frisk luft hentet ind fra naturen, så bør man overveje et varmegenvendings anlæg som er et ventilationanlæg der genanvender den varme udsugnings luft til den friske indblæsningsluft med op til 90%.

Nye huse samt gl huse der er blevet efterisoleret er ofte så tætte at de kræver meget udluftning for at hindre fugt og skimmelsvamp støvmider mv i at trives, ligeledes lider mange mennesker af astma og allergi i dag.

Et godt indeklima til glæde og gavn for huset og dets beboere kan derfor sikres med et ventilations anlæg.

Fordele ved et ventilations anlæg:

  • Du skal ikke lufte ud
  • Altid frisk luft i huset
  • Ingen dårlig lugt fra køkken bryggers baderum osv.
  • Mindre støvpartikler i huset
  • Ingen fugt eller kondens

Da et varmegenvindingsanlæg næsten genbruger alt den varme luft der suges ud samt at anlæggene er monteret med lavenergi ventilatore er der ingen nævneværdige udgifter forbundet med driften.

Et ventilations anlæg er selvfølgelig en investering især i eksisterende huse, men alt afhængig af tilgængeligheden for monteringen i loftrum mv , så er det igen ikke så dyrt i forhold til den comfort det tilfører.

Jeg har monteret mange ventilations anlæg hos mange forskellige mennesker , og jeg har endu ikke haft kunder der har fortrudt, tværtimod.

Kontakt os for et godt tilbud

Forhandler: Nilan og genvex anlæg der begge er danskproduceret kvalitets anlæg

Materiale salg og rådgivning tilbydes til gør det selv.

Størstedelen af vores kunder kommer fra Middelfart, Fredericia, Erritsø, Strib, Nr Åby, Ejby, men tager også kunder in for resten af trekantsområdet.